Naar inhoud Naar navigatie

Nieuwe regionale Managementopleidingen

Met ingang van 1 juli verzorgen wij een eigen nieuwe lijn met opleidingen en trainingen op gebied van Management, Marketing en Sales.

Met dit nieuwe aanbod willen we letterlijk en figuurlijk dichter bij onze klant staan.

Letterlijk omdat we starten met de open inschrijving en leveren van maatwerk in de eigen regio waar we ruim 60 jaar onze klanten mogen bedienen.

Figuurlijk omdat we met een gemotiveerd team al uw opleidingswensen en vragen snel om willen zetten in een passend aanbod. Met betaalbare kwaliteit in de regio willen wij uw opleidingspartner zijn voor uw verdere ontwikkeling en groei!

Informatie over de nieuwe opleidingen vindt u op onze site: www.doc.nl. Tijdens onze informatieavond op 28 juni staan onze docenten klaar om het nieuwe aanbod te presenteren. U kunt uiteraard altijd contact opnemen voor een persoonlijk gesprek.

Ter kennismaking bieden we u vier workshops aan waarvoor u gratis kunt inschrijven.
Meer informatie >>

Nieuws

  • Slagingspercentage BKB

    Een bovengemiddeld slagingspercentage van 88% van onze deelnemers voor BKB. lees meer

  • Studieadvies

    Kosteloos en vrijblijvend studieadvies voor het nieuwe schooljaar. lees meer

Meer nieuws

DOC op Twitter

  1. DOC bestaat dit jaar 70 jaar. In september 1948 zijn twee leraren van de mulo een avondschool in Doetinchem gestart… https://t.co/jRnZJUugwa2 weken geleden
  2. Gisteravond was er een bijeenkomst van VNO/NCW bij Rotra in Doesburg. Na de huishoudelijke mededelingen verzorgde K… https://t.co/p0uQA54bMG2 weken geleden