Naar inhoud Naar navigatie

Over DOC

DOC Opleiding & Training verzorgt al zestig jaar opleidingen en trainingen voor de meest uiteenlopende beroepen. Door de jaren heen is DOC uitgegroeid tot een kenniscentrum met meer dan 150 opleidingen, cursussen en trainingen; van management tot automatisering, van techniek tot zorg, van secretarieel tot financieel.

25augustus

DOC Opleiding & Training heeft leslocaties in Doetinchem (hoofdvestiging), Winterswijk, Hengelo en overal waar u ons hebben wilt. Om u een beeld te geven van onze activiteiten, treft u hieronder een korte omschrijving van onze diensten.

Opleiding

Onze opleidingen (zowel dag als avond) zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u goed voorbereid mee kunt doen aan veelal landelijke examens. De slagingspercentages voor de verschillende opleidingen zitten vaak ruim boven het landelijke gemiddelde.
Een aantal opleidingen wordt overdag verzorgd. De opleidingen vinden plaats tijdens kantooruren en zijn met name geschikt voor herintreders, ww-ers en wao'ers. Deelnemers kunnen elke vijf weken instromen en aan de slag gaan met een eigen persoonlijke scholingsroute. Wij stellen voor iedere deelnemer een persoonlijk opleidingstraject samen. Centrale instructie wordt afgewisseld met individuele begeleiding en zelfstudie. Het doel hierbij is het bereiken van een niveau van vaardigheden dat aansluit bij de beroepspraktijk.

Training
U wilt een training voor uw medewerkers, maar het standaard opleidingsaanbod sluit niet precies aan op uw behoefte? In-company trainingen bij DOC Opleiding & Training gaan uit van de situatie in uw organisatie en de mogelijkheden van uw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke trainingsbehoefte te voldoen. DOC Opleiding & Training legt het accent op de actieve rol van de deelnemer. Om dit te kunnen bereiken bestaan de groepen uit maximaal tien personen en wordt een beroep gedaan op de praktijkervaring van iedere deelnemer. Deze ervaringen worden weer gebruikt als de bouwstenen voor een doeltreffende training van de hele groep. Door voortdurend vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, situaties te oefenen en te trainen "on the job", worden resultaten bereikt die het rendement van een hoorcollege ver overtreffen.

Omscholing
DOC Opleiding & Training helpt mensen in het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Als gewaardeerd partner van o.a. het UWV en verschillende gemeenten in de regio zorgt
DOC Opleiding & Training ervoor, dat werkzoekenden worden voorbereid op het sollicitatieproces en de nieuwe baan. Dit doen we door opleidingen en trainingen die we baseren op de praktijk, met docenten en trainers die met beide benen in die praktijk staan.
Met een vertrouwde aanpak die de afgelopen jaren zeer succesvol is gebleken, hebben we inmiddels veel ervaring opgebouwd om mensen te helpen bij het zoeken naar en vinden van een nieuwe carrière.

Bel voor gratis scholingsadvies 0314-368600.

Nieuws

  • Studieadvies

    Kosteloos en vrijblijvend studieadvies voor het nieuwe schooljaar. lees meer

  • Studeren met subsidie

    Studeren kost geld, maar het kan goedkoper! DOC heeft verschillende subsidiemogelijkheden om de kosten van studeren te verminderen.lees meer

Meer nieuws

DOC op Twitter

  1. ISO audit uitslag vandaag binnen. Er is geen enkele afwijking geconstateerd. OP naar ISO 9001: 20154 maanden geleden
  2. Vandaag presentatie bij Nieuwwerk in het kader van Sectorplan Achterhoek. Ook doc is er met veel informatie. https://t.co/gIqPL7Qmx86 maanden geleden