Naar inhoud Naar navigatie

Over DOC

DOC Opleiding & Training verzorgt al zestig jaar opleidingen en trainingen voor de meest uiteenlopende beroepen. Door de jaren heen is DOC uitgegroeid tot een kenniscentrum met meer dan 150 opleidingen, cursussen en trainingen; van management tot automatisering, van techniek tot zorg, van secretarieel tot financieel.

DOC Opleiding & Training heeft leslocaties in Doetinchem (hoofdvestiging), Velp, Winterswijk, Hengelo en overal waar u ons hebben wilt. Om u een beeld te geven van onze activiteiten, treft u hieronder een korte omschrijving van onze diensten.

Opleiding
Onze opleidingen zijn zorgvuldig samengesteld, zodat u goed voorbereid mee kunt doen aan veelal landelijke examens. De slagingspercentages voor de verschillende opleidingen zitten vaak ruim boven het landelijke gemiddelde.

Onze opleidingen worden verzorgd in de avonden. Van maandag t/m donderdag tussen 18:00 uur en 22:00 uur zijn onze lokalen gevuld met enthousiaste docenten en gemotiveerde cursisten. Door de opleidingen in de avonden aan te bieden zijn deze makkelijk te combineren met uw werk- en/of gezinsleven.
Onze cursisten komen binnen als particulier of via een (oud)werkgever. Zowel werkzoekenden als herintreders en om- of bijscholers weten ons te vinden en kunnen na onze opleiding een volgende of nieuwe stap maken in hun carrière.

Bij de meeste opleidingen kunt u op 4 momenten in het jaar instromen. Veel opleidingen zijn ook gedeeltelijk (modulair) te volgen. Zo kunt u uw opstartmoment en studiekeuze perfect afstemmen op uw eigen wensen. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Training
U wilt een training voor uw medewerkers, maar het standaard opleidingsaanbod sluit niet precies aan op uw behoefte? In-company trainingen bij DOC Opleiding & Training gaan uit van de situatie in uw organisatie en de mogelijkheden van uw medewerkers. De trainingen worden op maat gemaakt om aan uw specifieke trainingsbehoefte te voldoen. DOC Opleiding & Training legt het accent op de actieve rol van de deelnemer. Om dit te kunnen bereiken bestaan de groepen uit maximaal tien personen en wordt een beroep gedaan op de praktijkervaring van iedere deelnemer. Deze ervaringen worden weer gebruikt als de bouwstenen voor een doeltreffende training van de hele groep. Door voortdurend vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, situaties te oefenen en te trainen "on the job", worden resultaten bereikt die het rendement van een hoorcollege ver overtreffen.

Omscholing
DOC Opleiding & Training helpt mensen in het vergroten van hun kansen op de arbeidsmarkt. Als gewaardeerd partner van o.a. het UWV en verschillende gemeenten in de regio zorgt DOC Opleiding & Training ervoor dat werkzoekenden worden voorbereid op het sollicitatieproces en de nieuwe baan. Dit doen we door opleidingen en trainingen die we baseren op de praktijk, met docenten en trainers die met beide benen in die praktijk staan.
Met een vertrouwde aanpak die de afgelopen jaren zeer succesvol is gebleken, hebben we inmiddels veel ervaring opgebouwd om mensen te helpen bij het zoeken naar en vinden van een nieuwe carrière.

Bel voor gratis scholingsadvies 0314-368600.

Klik hier voor meer informatie over de Privacyverklaring


Nieuws

  • DOC trakteert

    DOC bestaat 70 jaar en dus trakteren we op een lekkere korting! lees meer

  • Examens LSSO

    Tijdens de afgelopen examenronde van LSSO is 73% van de kandidaten geslaagd. Mooi resultaat. lees meer

Meer nieuws

DOC op Twitter

  1. Ondanks sneeuw gaan we gewoon door bij DOC. Morgenavond verzorgen we een informatieavond met betrekking tot onze ma… https://t.co/JnEPBP6Su72 maanden geleden
  2. Deze week vinden de eerste informatieavonden plaats: Vanavond voor: secretariële- taal- en automatiseringsopleiding… https://t.co/426A7a0gCV3 maanden geleden