Naar inhoud Naar navigatie

Opleiding & Training

Management Projectmedewerker

De opleiding Projectmedewerker leert u hoe een project verloopt en hoe u daarin mee kunt denken en werken. U kunt na afloop een degelijke bijdrage leveren aan het halen van de doelstellingen binnen het project omdat u een goede basiskennis van plannen en organiseren van projecten heeft opgedaan. Na afloop van deze opleiding heeft u meer kennis van uw rol in een project. Hierdoor bent u van meer waarde als medewerker en een betere gesprekspartner in een project.

Voor wie?
U wilt meer inzicht in projectmatig werken hebben zodat u een betere bijdrage aan uw organisatie kunt leveren. Deze opleiding is voor alle branches geschikt. Ervaring met projecten is een pre. U heeft een MBO werk- en denkniveau en bent al betrokken bij het realiseren van projecten.

Programma

De volgende onderdelen komen in de opleiding aan de orde:
· Wat is projectmatig werken?
· Wat is het belang van projectmatig werken?
· Doel en resultaat van het project
· Wie doet wat, waarom en hoe in een project?
· De rol van de opdrachtgever
· De rollen van de projectmedewerkers
· Samenwerken in projecten
· Projectdocumentatie
· Het realiseren van de projectplanning
· Projectbeheersing

Werkwijze
In deze opleiding gaat u aan de slag met de theorie waarbij u deze direct gaat koppelen aan de praktijk. Aan de hand van opdrachten en cases wordt deze vertaalslag gemaakt. Tijdens de lessen is de uitwisseling van ervaringen met de andere deelnemers van belang zodat u hierdoor het geleerde ook in andere dan uw eigen organisatie kunt herkennen.
De opleiding Projectmedewerker bestaat uit 6 lessen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden. Per les vragen we 6 tot 8 uur zelfstudie van u om de lessen voor te bereiden en de gegeven opdrachten uit te werken.

Afsluiting
Tijdens de opleiding maakt u per les opdrachten en verzamelt u gegevens van uw organisatie. Samen met het Reflectieverslag en het Visieverslag vormen deze uw portfolio. Bent u minimaal 80% aanwezig geweest en heeft u een voldoende beoordeling voor uw portfolio en uw kwalificerend eindgesprek, dan ontvangt u het DOC diploma Projectmedewerker.

Wie zijn onze docenten?
Wij geloven in de enthousiaste en ervaren docent die een groep kan motiveren, uitdagen en voorzien van nieuwe inzichten. Onze docenten komen daarom uit het bedrijfsleven en kennen zowel de theorie als de praktijk. Ze kennen de successen, maar ook de mislukkingen en de valkuilen. Ze zijn nauw betrokken bij DOC Opleiding & Training en delen onze passie voor het lesgeven. Ze realiseren zich dat ze een belangrijke schakel voor uw succes zijn.

Aantal deelnemers
We starten bij minimaal 4 deelnemers.

Plaatsen en startmaanden
Doetinchem: oktober, januari, april
Hengelo(O): oktober, januari, april
Velp: oktober, januari, april

Prijs
Wat zijn de kosten van de opleiding? U kunt bij ons uit twee betalingsmogelijkheden kiezen:
Maandelijkse termijnen: 3 x € 385,00 of
5% korting bij betaling ineens: € 1.097,00
De bedragen zijn inclusief toetsing en exclusief boekengeld.
Indicatie boekengeld € 125,00

We berekenen geen inschrijfkosten, geen arrangementkosten en geen BTW.

Vermindering kosten
Scholingskosten zijn voor de belasting aftrekbaar, boven een vastgestelde drempel. DOC Opleiding & Training is erkend door diverse scholingsfondsen waardoor uw werkgever mogelijk een deel van de kosten weer vergoed kan krijgen.

Terug