Naar inhoud Naar navigatie

Opleiding & Training

Financiën Financial Excel

Hoeveel rapportages over prognoses, budgetten, investeringen, periodecijfers en jaarrekeningen maakt u per jaar? Wilt u die snel en efficiënter leren maken? Dan is excel voor financieel managers voor u onmisbaar. Vaak wordt Excel maar voor een klein deel gebruikt en worden standaardfuncties die met name voor de financiële rapportages zo handig zijn niet gebruikt. Na deze opleiding zult u zeker tijdwinst boeken bij het maken van rapportages.

Voor wie?
Deze opleiding is met name geschikt voor hoofden en medewerkers van financiële administratie van bedrijven en instellingen. Financieel managers, controllers, treasure managers, salarisadministrateurs en iedereen die regelmatig managementrapportages moeten maken of analyseren.

Doel
U leert op een efficiënte manier financiële rapportages samen te stellen met behulp van Excel.

Studieprogramma
De opleiding wordt gegeven op 3 dagen waarbij de eerste dag voornamelijk gebruikt wordt om de basiskennis van Excel op te frissen. De 2e en 3e dag worden gebruikt om de verschillende functies binnen Excel zoals grafieken, draaitabellen enz. op een juiste manier te gebruiken. Tevens wordt er aandacht besteed aan het overnemen van databases uit andere pakketten binnen Excel.

Zelfstudie
3 tot 6 uur zelfstudie per week.

Opleidingsduur
3 dagen: per dag 2 dagdelen van 3 uur.

Afsluiting
Aan het eind van de opleiding ontvangt u een bewijs van deelname indien u minimaal 80% van de lestijd heeft bijgewoond.

Vooropleiding
Voor deze opleiding vragen wij minimaal MBO niveau vooropleiding en ervaring op het gebied van financiële administraties. Tevens is kennis van Excel noodzakelijk.

Plaats en aanvangsmaand
Doetinchem: september, november, februari en april
 

Aantal lessen
3 dagen van 6 uren

Lestijd
9.00 tot 16.00 uur

Lesgeld ineens
€ 854,00 (inclusief lunch)

Aantal termijnen
1

Terug