Naar inhoud Naar navigatie

XL10 Training|Opleiding en DOC Opleiding & Training klaar voor de toekomst!

Graag brengen wij u op de hoogte van het heugelijke feit dat XL10 Training|Opleiding en DOC Opleiding & Training zich hebben versterkt met de komst van Richard Weghorst. Richard zal als nieuwe eigenaar de directie komen versterken en samen met Regina Nieuwmeijer zet hij koers naar continuïteit en verdere ontwikkeling van beide ondernemingen.

Richard en regina

Regina was al enige tijd op zoek naar een opvolger aan wie zij beide bedrijven met een gerust hart voor de langere termijn kon overdragen. Zelf wil zij zich na het afronden van een MBA opleiding meer gaan richten op een nieuwe internationale uitdaging.

Over XL10

XL10 Training|Opleiding (voorheen JOBO Training|Coaching) is een landelijk opererend trainings- en opleidingsbedrijf met een sterk portfolio van producten en diensten op het gebied van sales, leiderschap, communicatie, klantgerichtheid en agressie. Hiervoor verzorgt zij trainingen, coaching, assessments, blended learning en e-learning. Recentelijk heeft XL10 de CEDEO erkenning opnieuw behaald met een score van 98,8 % klanttevredenheid. Klanten zijn zeer positief over het enthousiasme, de flexibiliteit en de deskundigheid waarmee de maatwerk trainingen worden voorbereid, uitgevoerd en geëvalueerd. Een zeer mooi resultaat waar XL10 trots op is.

Over DOC

DOC Opleiding & Training verzorgt al 60 jaar opleidingen en trainingen voor de meest uiteenlopende beroepen. Door de jaren heen is DOC uitgegroeid tot een kenniscentrum met meer dan 150 opleidingen, cursussen en trainingen; van management tot automatisering, van techniek tot zorg en van secretarieel tot financieel.

Over Richard

Voor Richard komt de overstap op een goed moment, omdat hij al enige tijd op zoek is geweest naar een bedrijf waar hij zich voor de langere termijn op kan gaan richten. Toen hij van Regina de vraag kreeg geïnteresseerd te zijn in de overname van XL10 en DOC, hoefde hij daar dan ook niet lang over na te denken. Richard is de gedroomde opvolger die voor de voor Regina zo belangrijke continuïteit en groei van de beide bedrijven zal zorgen. Richard heeft een ruime commerciële ervaring en heeft al eerder een eigen onderneming mogen leiden.

Namens alle medewerkers van XL10 en DOC wensen wij u alvast hele fijne feestdagen. Wij kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking in 2016!

Hartelijke groet,

Richard Weghorst en Regina Nieuwmeijer


Nieuws

  • DOC trakteert

    DOC bestaat 70 jaar en dus trakteren we op een lekkere korting! lees meer

  • Examens LSSO

    Tijdens de afgelopen examenronde van LSSO is 73% van de kandidaten geslaagd. Mooi resultaat. lees meer

Meer nieuws

DOC op Twitter

  1. Ons aanbod is constant in beweging. Deze week lanceren we twee nieuwe opleidingen: Online Marketing Adverteren op… https://t.co/iZlPiquTxa3 maanden geleden
  2. Opleiding HR Management https://t.co/mlN2TPEmfD4 maanden geleden