Naar inhoud Naar navigatie

Blog

Studieadvies 24 augustus 2018

18 dec 2017 | gepost door DOC

U wilt een opleiding volgen maar weet nog niet wat voor u de beste keuze is? Kom dan op de studieadvies bijeenkomst van 24 augustus 2018.

Op deze avond zijn van 19.00 - 20.30 uur docenten van veel verschillende vakrichtingen aanwezig om u een goed advies te geven over de juiste studiekeuze.

Ons adres is Gildenstraat 27, Doetinchem.

Als u een speciale vraag heeft en zeker wilt weten dat de docent van het betreffende vakgebied aanwezig is voor een goed advies, schrijf u dan vooraf in.

Klik hier om in te schrijven!

Opleiden is weer belangrijk!

Bij het aantrekken van de arbeidsmarkt is ook de behoefte aan medewerkers bij bedrijven weer aan het groeien. Werkgevers zijn op zoek naar de juiste mensen met de juiste kwaliteiten. Het is fijn om de perfecte match te vinden maar dat zal niet altijd meer lukken. Scholing is dan een goed middel om deze verschillen op te lossen.

Nieuwe kansen

Nu de werkloosheid in hoog tempo daalt, het aantal vacatures stijgt en de beste mensen het eerste weer werk vinden, zal er geïnvesteerd moeten worden in kennis en vaardigheden. Dit kun je als werkgever doen maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. Je hebt nu de kans om in jezelf te investeren zodat je ook bij de groep komt te horen die aan de slag kan.

Doorgroeien

Misschien ben je wel uitgekeken op je huidige baan en durf je de overstap wel aan nu de arbeidsmarkt weer aantrekkelijk is.

In alle gevallen is scholing van groot belang. Het vergroot je kennis en vaardigheden maar vooral je kansen op nieuw werk. Bij DOC bieden we een breed scala aan opleidingen: techniek, talen, automatisering, secretarieel, management en financieel. Alles wat nodig is om jezelf te ontwikkelen. Kijk op onze site voor meer informatie of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, bijvoorbeeld op onze open dag 26 januari a.s. 

Subsidie

Krijg je werk en woon je in de Achterhoek of kun je aan de slag bij een Achterhoeks bedrijf, dan kun je een beroep doen op het Sectorplan Achterhoek. Bijna de helft van de scholingskosten worden vergoed.

Tot ziens bij DOC Opleiding & Training.