Naar inhoud Naar navigatie

Blog

 1. Nieuw zomer 2017

  24 mei 2017 | geplaatst door DOC

  Wat is nieuw bij DOC?

  Lees meer
 2. Subsidie Sectorplan op scholing

  23 mei 2016 | geplaatst door DOC

  Economische impuls voor de Achterhoek Succesvol aan de slag in een kansrijk beroep Het Sectorplan Achterhoek helpt werkgevers moeilijke vervulbare vacatures te bezetten en helpt werknemers en werkzoekenden zich te ontwikkelen in kansrijke beroepen. Talentvolle medewerkers komen, al dan niet uit een andere sector, door maatwerk scholing en begeleiding beschikbaar voor moeilijk vervulbare vacatures. Vakkrachten worden zo voor de regio behouden en het creëert beweging op de arbeidsmarkt.

  Lees meer
 3. Subsidie UWV op scholing

  23 mei 2016 | geplaatst door DOC

  Wilt u uw kansen op werk vergroten met een opleiding, cursus of training? Dan kunt u gebruikmaken van de scholingsvoucher. Dit is een subsidie voor een opleiding die u bij UWV kunt aanvragen.

  Lees meer
 4. Behoefte aan cursus Duits bij ondernemers

  19 april 2016 | geplaatst door DOC

  Meer dan de helft van de respondenten ervaart een tekort aan beheersing van de Duitse taal en cultuur. Ondernemers zijn van mening dat een betere beheersing van de Duitse taal en cultuur kan leiden tot directe omzetverhoging.

  Lees meer
 5. Studieadvies januari 2017

  23 oktober 2015 | geplaatst door DOC

  U wilt een opleiding volgen maar weet nog niet wat voor u de beste keuze is? Kom dan op de studieadvies bijeenkomst van 20 januari 2016.

  Lees meer